21 Şubat 2020 Cuma

Badem Göz Estetiği Nedir


Badem Göz Estetiği Nedir


Badem göz estetiği pek çok kişinin yaptırmak istediği bir estetik türüdür. Bu ameliyat sayesinde kişiler daha çekik gözlere sahip olmuş olur. Bununla birlikte badem göz estetiği yaptıranlar daha anlamlı bakışlara sahip olur. Kadın erkek demeden birçok kişi badem göz estetiği yaparak daha güzel gözlere sahip oluyor. Özellikle genç bayanlar tarafından bu estetik yöntemi daha fazla tercih ediliyor.
Badem göz estetiği operasyonu yapılırken gözler iki yandan ve üst kapaklardan gerdirilerek çekik göz elde edilmiş olunur. Ortalama birkaç saatlik bir operasyondur ve sonrasında kişi taburcu olunur. Uzman estetiysen hekimler tarafından bu operasyon gerçekleştirilir ve operasyon esnasında hastaya lokal anestezi verilir. Bu sayede hasta operasyon esnasında hiçbir acı hissetmez.

Badem Göz Estetiği Riskleri ve Fiyatları


Badem göz estetiğinin hiçbir riski bulunmaz. Çok hafif dozda anestezi verildiği için hasta hemen kendine gelir. Bu estetik işleminden sonra dikkat edilmesi gereken nokta ise hijyene dikkat etmektir. Operasyondan hemen sonra makyaj yapmak sakıncalıdır. Fiyatlar ise hastaneye göre farklılık gösterir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder