27 Ocak 2020 Pazartesi

Göz Kapağı Estetiği


Göz Kapağı Estetiği


Göz kapağı estetiği günümüzde çok sık yapılan bir estetik türüdür. Bu estetik işlemini plastik cerrahiler uygulamaktadır ve kişinin göz kapakları çekilerek ya da fazla yağ dokuları alınarak sarkmalar önlenir ve bunun yanında göze farklı bir şekil uygulanır. Göz kapağı estetiğini genelde ileri yaş grubundan kişiler yaptırır. Bunun nedeni ise yaş ilerledikçe göz kapaklarında sarkmaların ve kırışıklıkların meydana gelmesidir.

Gözlerde yaşlanma belirtileri kişiden kişiye göre değişse de ana belirtiler göz kapağı düşüklüğü, göz kapaklarında renk solması, gözaltında torbalanma, yorgun ifade ve kırışıklık olarak gösterilebilir. Bu belirtileri yaşayan hastalar göz kapağı estetiği ile tüm belirtileri ortadan kaldırabiliyor.

Göz Kapağı Estetiği Kalıcı mıdır?


Göz kapağı estetiği kişiden kişiye değişerek kalıcılığını sürdürür. Bazı hastalarda 5 yıl geçerliliğini korurken bazı hastalarda 2 yıl geçerlidir. Ancak estetik operasyonu etkisini yitirdiği zaman kişi tekrar göz kapağı estetiği yaptırabilir. Göz kapağı estetiğinin kalıcılığı biraz da yapılan işleme bağlı olarak değişmektedir. Bunun için önce uzman bir hekime muayene olmak gerekir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder